KASTAMONU / MERKEZ - FATİH SULTAN MEHMET İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

Peygamber Efendimizin(s.a.v.) İslam dinini anlatırken uyguladığı metodlar üzerine yaptığımız toplantıda hem fikir alış verişinde bulunduk hem de Efendimiz'in kucaklayıcı bir anlayışla insanlara rehberlik ettiğini konuştuk.

Ara

"Okumak, yeni dünyalara adım atmak, kendi dünyanı da genişletmektir."

Ara

Fatih Sultan Mehmet İmamhatip Ortaokulu 7.sınıf ögrencileri, Osmanlı Devletini yükseliş dönemine çıkaran İstanbul'un Fethi'ni rap müzik eşliğinde anlattılar.

Ara

Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması Devrekani Anadolu İmamhatip Lisesinde gerçekleşti.

Ara

Günümüzde dünya genelinde herkese yetecek kadar yiyecek üretilmesine rağmen, her gün açlık ve bağlantılı sebeplerle yaklaşık 25 bin kişi hayatını kaybetmektedir. Dünya üzerinde her 7 kişiden biri açlıkla savaşırken, gün geçtikçe bir çığ gibi büyüyen gıda israfını önlemek, ülke gündemlerinin ilk sıralarına yerleşmektedir. Gıda, su, kıyafet  israfını önlemeye yönelik çalışmalara da  okulumuz 6-a sınıfı öğrencileri başladılar.Ögrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde çalışmalar yapmak üzere  12 Sosyal Kulüp oluşturuldu.

Kas

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıldönümü nedeniyle Okul Müdür Ahmet BEKİROĞLU öğretmenler odasında kısa bir konuşma yaptı.

Kas

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik Seviye Belirleme Sınavı yaparak onları bir üst öğretime başarılı bir geçiş yapmaları için çalşıyoruz.

Kas

Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e-içeriklerin etkin kullanımı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

Okulumuzda bulunan uygun mekanlarda donatılar yapıldı.

Kas

Öğrencilere Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda olumlu davranış kazandırmak olumsuz davranışları engellemek amaçıyla değerler eğitimi çerçevesinde olumlu davranış kazandırmak ve pekiştirmek için öğrencilerimizi DEĞER KART la ödüllendiriyoruz. En çok Değer Kart alan öğrenci yıl sonunda yapılacak törenle onurlantırlacaktır.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın 98. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Coşkulu ve veli ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programını hazırlayan, katkısı bulunan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, şuhedayı minnetle yad ediyoruz. Ruhları şad olsun.

May

Rehber Öğretmenimiz Nurcan AKDAĞ'ın sunumu ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Kriz Yönetimi, Öfke ve Stres ile Başa Çıkma Yolları "  konulu seminer yapıldı.

Mrt

Okulumuzda uzaktan eğitime erişim noktasında sıkıntı yaşayan öğrenci kalmamıştır.