KASTAMONU / MERKEZ - FATİH SULTAN MEHMET İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet BULUT tarafından Peygamber Efendimiz(s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi.

Kas

16-20 Kasım 2020 öğrencilerimiz için ara tatil olurken, öğretmenlerimiz Mesleki Çalışmalara katıldılar.

Ock

Öğrencilerimize gerekli akademik donanımın yanında kişisel ve sosyal gelişimleri konusunda yardımcı olmak, birebir ilgilenmek anlamında uyguladığımız Öğrenci Takip Sistemi(ÖTS), koçluk sisteminin detaylandırılarak okulumuza özgü hale getirilmiş şeklidir. Öğrencilerimiz her konuda ÖTS danışman öğretmeni ve ilgili Rehber öğretmeni ile görüşerek kendini ifade edebilir, ders veya başka hususlarda yardım alabilir, akademik destek isteyebilir. Okul-aile-öğrenci iş birliği içerisinde gerçekleşen uygulamamızda aile ziyaretleri de gerçekleştirilerek öğrencilerimiz danışman öğretmeni rehberliğinde bir üst öğrenime hazırlanmış olurlar.

Ock

Okulumuzun imkanları dahilinde kütüphane, resim atölyesi, futbol sahası, basketbol sahası, badminton ve tenis sahaları hazırlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Okulumuzun vizyonu gereği her alanda Fatihler yetiştirmek için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.

Ock

SEN DE BİR ŞÖYLE PROJESİ kapsamında yaptığımız KİŞİSEL SERGİLER etkinliğimize katılım da beğeni de çok güzel

Ock

Çözüm için biraraya geldik...

OKULUMUZUN FİZİKİ ORTAMLARI HER DAİM TEMİZ

Ara

Mesleki Yarışmalar kapsamında Seydiler ilçesinde düzenlenen Kur'ân-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan Okuma Yarışmalarına Katıldık

Kas

Öğrencilerimizin eğitim - öğretim süreçlerinin daha verimli olmasını sağlamak amacıyla uyum, aidiyet, devam-devamsızlık, başarı vb. konularda veriler incelenmek ve değerlendirilmek amacıyla toplantı yapıldı. Okul Müdürü Ahmet BEKAROĞLU: "Öğrencilerimizin başarısı sadece sınava ait rakamlardan ibaret değildir. Sosyal, kültürel, sportif, sanatsal beceri ve ilgiyi de göz ardı etmemek gerek." dedi.

Kas

Kastamonu Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Bukatcha AKIMJAN KYZY Okulumuzda öğrencilerle bir araya geldi. Ülkesi Kırgızistan hakkında öğrencilere bilgi veren AKIMJAN KYZY, onlara eğitim-öğretim hayatlarıyla ilgili de bazı tavsiyelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen buluşmadan öğrenciler de keyif aldılar.